З Новим роком!

З Новим роком!

          

Зміною року Синього Коня стає новий 2015 рік Синьої Деревяної Кози і найбільша удача в цей період буде супроводжувати тих, хто народився під її заступництвом.

Новий 2015 буде досить спокійним, при цьому не передбачається ніяких різких підйомів або падінь, але в той же час, проявляючи позитивні починання, можна буде отримати бажану підтримку з боку покровительки року. Адже господиня року є дуже добродушною, завжди відгукується на добро. Саме тому не варто скупитися на добро в 2015 році, адже воно обов’язково окупиться сторицею.

У наступаючому році всіма діями керуватиме планета Юпітер. Як вважає досить велика кількість астрологів, ця планета є просто прекрасним покровителем. Саме завдяки позитивним характеристикам Юпітера наступаючий 2015 принесе практично всім зодіакальним знакам позитивні зміни в житті.

Новий 2015 Кози обіцяє стати щасливим періодом у житті, обіцяє велику удачу, проте, щоб домогтися бажаного доведеться докласти і трохи зусиль.

Наступаючий 2015 Кози обіцяє стати цілком успішним, адже талісманом року виступає благородна і витончена тварина, яка буквально випромінює доброту і ласку. Господиня року відрізняється легким і веселим характером, але в той же час її настрій може бути дуже мінливим

Коза у всьому звикла проявляти підвищену обережність, саме тому велика частина року пройде досить спокійно. Найголовніше, не варто намагатися цього року вживати якісь рішучі дії або приходити до різких висновків, так як такі поспішні дії можуть надати негативну дію на подальше майбутнє.

Не тільки дорослим, але й дітям варто з особливою увагою стежити за станом власного здоров’я, при цьому підвищена увага повинна приділятися саме підвищенню імунітету. Якщо не прислухатися до цієї поради, тоді в 2015 році може переслідувати просто величезна кількість найрізноманітніших захворювань і доведеться постійно відвідувати лікаря.

2015 — це рік Синьої Дерев’яною Кози, а, як відомо, синій колір дарує спокій і умиротворення, викликаючи асоціації з синім морем і ясним небом. Саме тому практично для всіх зодіакальних знаків настає період спокою, щастя, любові й умиротворення.

Навіть не дивлячись на те, що 2015 обіцяє бути цілком благополучним, простим він не здасться ні для кого. Можна сказати, що цей період виявиться досить бурхливим і насиченими найрізноманітнішими подіями. Саме тому необхідно навчитися правильно чергувати відпочинок і роботу, щоб до кінця року не заробити синдром хронічної втоми, що може в результаті привести до досить серйозних проблем зі здоров’ям.

Але в той же час не варто забувати і про облаштування особистого життя, так як 2015 просто ідеально підходить для того, щоб створити сім’ю, адже Коза, покровителька року, є стадною твариною і одночасно відданим, чесним, дуже добрим. Саме завдяки цьому відносини в родині будуть складатися найкращим способом.

Народжені особистості в 2015 році будуть неординарними і товариськими, завдяки чому стануть досить популярними в суспільстві, при цьому вони завжди будуть сповнені оптимізмом. Однак, такі особистості не виносять зневіри і не люблять самотності, саме тому вони завжди і скрізь прагнуть опинитися в центрі уваги. Такі люди мають дуже цікавий характер, при цьому вони завжди охоче подорожують по найдальших куточках планети, є істинними трудоголіками і ніколи не піддаються впливу ліні, завдяки чому мають унікальну здатність заробити досить пристойні гроші буквально з повітря. Вони завжди дуже чуйні і добрі, можуть знайти компроміс практично в будь-якому питанні.